Terugblik op het Fins Kampioenschap Hobbyhorse 2023

Terugblik op het Fins Kampioenschap Hobbyhorse 2023

Op 17 juni 2023 vond er iets buitengewoons plaats in de stad Seinäjoki, Finland. Het Fins Kampioenschap Hobbyhorse werd voor de tiende keer gehouden. Dit kampioenschap is het grootste evenement ter wereld voor hobbyhorsing en HUMMA was er natuurlijk bij, met spannende nieuwe producten en programma's. Laten we terugkijken op dit opwindende hobby horse evenement.

 Een groot hobby horsing feest!

Georganiseerd door de Finse Hobbyhorse Vereniging bracht het Fins Kampioenschap Hobbyhorse meer dan 1500 deelnemers uit Finland en het buitenland samen. Dit evenement was meer dan alleen een competitie; het was een viering van passie, creativiteit en de vreugde die hobbyhorsing in het leven van mensen brengt. Hier lieten de deelnemers hun vaardigheden, vastberadenheid en kameraadschap zien terwijl ze genoten van hun geliefde hobby en sport. De sfeer was super energiek, omdat zowel ruiters als toeschouwers werden ondergedompeld in een zee van enthousiasme en gedeelde liefde van het buitengewone hobbyhorsing.

Kampioenschap op hoog niveau

Het Fins Kampioenschap Hobbyhorsing was niet alleen, ondanks de naam, voor Finnen, maar had ook een speciale wedstrijdklasse voor internationale deelnemers. De registratieperiode om deel te nemen was al verstreken, maar het was de moeite waard om te komen kijken en te genieten van de geweldige sfeer. Er waren veel verschillende disciplines en klassen, zoals springen, team springen op 80 cm hoogte, dressuur, kür en western rijden, met veel deelnemers die streden. Het was een kans om de beste hobbyhorse ruiters ter wereld in actie te zien.

Of je nu een beginner was die nieuwsgierig was om meer te leren, een hobbyhorse atleet die graag zijn vaardigheden wilde tonen, een begeleider die een jonge ruiter ondersteund, of gewoon iemand die gefascineerd is door deze unieke hobby, iedereen was meer dan welkom. Op naar 2024, ben jij er dan bij?

Begin met hobbyhorsing

Bij Hobbyhorsestal Maaike vind je alles om aan deze leuke sport te beginnen. Van jouw perfecte paard tot aan alle accessoires om jouw avontuur mee te beginnen. Shop jouw hobbyhorse hier.