Bij Hobbyhorsestal Maaike willen we het plezier van de paardensport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of budget.

We proberen iedereen die dat wil enthousiast te maken over hobby horses, om zo voor hun de wereld van het paardrijden op een unieke manier tot leven te brengen.

Paardensport voor iedereen

Ons plezier, vakmanschap en creativiteit zie je terug in elk stuk dat we maken. We streven ernaar om hobby horses op de markt te brengen die niet alleen duurzaam en veilig zijn, maar vooral ook heel mooi en stevig. Elk detail, van het zorgvuldig vervaardigde paardenhoofd tot de comfortabele handgrepen, wordt met liefde en aandacht voor jou gemaakt.

Met onze hobby horses willen we een brug slaan tussen dromen en werkelijkheid. Ons doel is om zowel beginners als ervaren ruiters te inspireren om hun passie voor paarden te verkennen en te laten genieten van het paardrijden, zonder dat daar een echt paard voor nodig is!

Hobby horse advies

Bij Hobbyhorsestal kun je ook terecht voor het laatste nieuws over hobbyhorsing en heb je advies nodig? Neem dan ook gerust even contact met ons op.

Breng je passie voor paarden tot leven, doe je mee?